Leapsa

Pana acu cateva minunte nu stiam ce inseamna asta...oricum leapsa e leapsa asa ca, raspund la provocare.
Pantera roz (vezi mai multe detalii) in mod clar e o emblema, fiecare cu parerea lui eu insa nu sustin aceasta idee, de ce sa nu votez cu cineva? de ce votul nul?... nu va fost destul regimul lu' Ceausescu...nu destul ca abia isi mai aduc aminte politiceni de noi...vreti sa le dati acum motive sa isi spele chiar toate rufele in familie?
Eu merg si tot cu nea' Basescu votez...si stiti de ce? Raul a fost deja facut, deci ce rau mai poate face omul asta, si ma si amuza de fiecare dat cand il vad p la TV sau in presa.



END
Am primito, am raspuns provocari, acum e timpul sa o dau mai departe....
Bookmark and Share

9 comentarii:

wader spunea...

Dupa cum se vede, esti un admirator al presedintelui (inca). Ok, fiecare cu obtiunea lui.
Daca mergem la vot ca niste cetateni model, votam cum ne dicteaza constiinta, iese presedinte (sau parlamentar sau primar, etc) preferatul majoritatii, ce? Ce se intampla mai departe? Traim mai bine? Eu nu cred. Indiferent cine va fi fi la putere nu va face nimic bun pentru ROMANIA.
De ce zic asta? Pentru ca de 20 de ani au vandut gogosi romanilor si s-au imbogatit din afaceri cu statul. Incepand de la ILIESCU pana in prezent, TOTI politicienii au produs numai dezastru in tara asta.
Iar Base`, ce sa mai zic, ne crede idioti...
Nu vreu sa fiu partas la hotiile lor, nu vreau sa le dau votul meu de incredere.

blogurim spunea...

Crezi ca daca o comunitate mica de bloggeri nu vor marge la vot, se va rezolva cumva situatia, ca va afecta cumva rezultatul alegerilor...nu cred...si de hotii nu vom putea scapa nici odata..zimi tu o tara in care nu se fac hotii?

wader spunea...

Bine, hai s-o luam altfel: sti alt caz in care o intreaga flota a disparut si nimeni nu stie nimic?

blogurim spunea...

Poate esti tu dragut si dai un exemplu...

blogurim spunea...

si crezi ca suntem singurii??? coruptia e peste tot omule...hotia la fel...tu crezi ca schimbi lumea acum...tu esti doar un exemplu din cei cativa "inteligenti" care vor sa fac din rahat paine...tu daca ajungi presedinte in mod clar vei face tot ce vrei...

wader spunea...

Exemlu tipic basescian.... cu influente iliesciene.

blogurim spunea...

:))... amuzant mai esti ma

Trimiteți un comentariu

 

About US

free counters

Site Info

About Me

Page Rank