Sexul oral...si admiratoarele lor

Pe zi ce trece generatile mai tinere sunt tot mai dobitoace....

Poftim si cel mai bun exemplu:
Bravo fetelor, cel mai tare Site pentru fete, din cate am vazut pana azi.Simteam nevoia sa aflu mai multe despre sex si vad ca aici se poate. Ma numesc Mihaela si in aug. Fak 11 ani. Am un prieten ce are 14 ani si e tot la scoala mea, asa ne-am cunoscut in vacanta de Craciun. Eu sunt virgina si nu vreu sa fac sex, insa el imi tot vb cat e de excitat si nevoile astea. Asa ca ii fac sex oral de ceva timp, insa prietenul meu, nu stiu de ce, la scurt timp dupa ce incep sa i-o sug isi da drumul iar eu nu simt acea placere si i-am asta. Dupa un timp el mi-a zis ca daca inghit voi avea orgasm si eu, insa degeaba fac asta acum, ca e la fel, tot nu simt ceva. Am vb cu colega mea de banca si zice ca ea nu inghite , ci scuipa tot dupa ce baiatul ei ejaculeaza, caci de mai inghit ma imbolnavesc de ulcer. Este adevarat ce spune? Tot ea mi-a zis ca orgasm pot avea de fac sex in fund. Am incercat cu iubi meu si asta insa ceva nu e bine caci nu intra penisul acolo. Cam de 10 ori am tot incercat, iubi este tare afectat, nemultumit caci se excita tot incercand incat de cateva ori s-a terminat incercand. Nu-s de ce nu intra, caci colega zice ca dupa doua-trei incercari in care a durut-o , nu a mai avut probleme. Pai la mine durerea nu dispare delok, mi-e imposibil sa reusesc sa ma relaxez incat sa intre penisul. De ce ? Voi cum ati facut prima data, v-a durut tot asa de rau, sau e ceva cu mine. Chiar nu voi putea face sex anal deloc ? El a incercat cu un deget si asa e bine, nu doare, insa nu mai mult ca iar ma doare incat nu putem continua. Prietenul meu crede ca pana nu voi avea ciclu, nu pot sa am si orgasm, dar nu stiu de e adevarat. Mi-a zis sa ma masturbez si in acelasi timp sa tin un deget, apoi treptat doua in fund sa se dilate, dar degeaba fac asta, caci tot nu intra penisul lui, nu ca e prea mare, dar durerea ma face sa renunt. La sexul oral, cum pot sa aflu de are orgasm cand ejaculeaza, ca macar asa sa-l fac sa se simta mai bine de nu pot anal. Si inca ceva. Unde este himenul ala la o virgina, in exterior sau mai in `nuntru. De il las sa o bage jumatate, se uintampla ceva, poate sa ajunga la himen ? ca el mi-a zis ca are grija si nu se intampla nimik. La sexul oral, e posibil sa nu simt placere ca el se termina prea repede? si daca isi da drumul asa iute, poate sa aiba si orgasm ? ca mereu il vad cam nemultumit si nu stiu de ce, ca nu prea vorbeste despre el. Sper ca pot sa-l satisfac mai mult, caci mi-e o asa teama ca-l voi pierde? fetele de stiu as vrea sa-mi spuna macar cateva sfaturi bune, caci degeaba intreb colegele, sunt si ele nestiutoare chiar de unele spun sau ma mint ca se simt bine si au placere mare cu iubitii lor si fara sa faca sex normal, numai eu nu simt asta. Eu nimik. Nu simt deloc placere, anal nu reusesc sa fac, iar normal nu am curaj, ca de afla mama, nush.. poop girls?}{}{’
tot ea, aruncand cu noroi intr-o ‘virgina batrana de 21 de ani’ care incercase sa o tempereze:

Bookmark and Share

27 comentarii:

Anonim spunea...

Sper ca nu te superi daca o sa pun si eu chestia asta la mine (bineinteles cu link catre tine).Doamne ce copii retardati.........

Unknown spunea...

Iti dai seama ce problema mare are :))

Anonim spunea...

=)) plm mai gasesti vreo una sa nu suga

Anonim spunea...

Doamne ... copila nebuna ... la aproape 11 ani .. face ce face .. mai incolo o sa intre in pensie sau ...:))???
... oricum le da clasa la toate:))
de aude mama-sa ce face ... credk o sa o vedem la stirile de la ora 17 :)):))

Sorin spunea...

Este trist, maine poimaine ajunge mama si se plange ca nu a invatat-o nimeni ce sa (NU) faca! Trist. Cu cine mai construim noi Romania de maine?

DoarATAT spunea...

Nu am înţeles NIMIC : cine pe cine ... PĂCĂLEŞTE ?
~
Încercaţi totuşi ... SĂ LE DATAŢI (nu-i obligatoriu, dar ... VEŢI observa avantajele ... CU TIMPUL !) ... căci DEJA m-aţi Pierdut !
~
Vă doresc ... MULT Bine !
~
06.12.2009.7~11:59; cu diacritice
~,

Anticalofilul spunea...

incredibil, 11 ani are???

blogurim spunea...

incredibil dar adevarat... acest gen de fete sunt vitoarele sexy braileanca

Corina spunea...

Trist , copii din ziua de azi au luat-o grav pe aratura...

BBK spunea...

Si ce plm are 11 ani si io am f**** fete de varsta ei..baietii cauta sa profite de ea:)) bvo aluia ...App in America sexu oral e considerat favor baietilor:)

blogurim spunea...

Tu cati ani ai?

Anonim spunea...

De prezervativ oare a auzit ?

MrCosmin spunea...

Tulai Doamne, am ras cu lacrimi. =))

Fetita nu s`a gandit ca nu`i incape in gaoaza deoarece n`are decat 11 ani ? :|

Anyway, cred ca bag fragmentul pe blogul meu, e mult prea OMFG. =))

Anonim spunea...

bv bv .....desi nu credcaa scris asta o fata de 11 ani ....si daca a scris ...sunt uimit ...daca nu simte placere sa faca si ea sex oral la mai multi ,,,off romania ...prostie multa farade sfarsit ,...apropo eu sunt baiat si la 14 aninu stiam cum se fac copii ...dar nici nu incercam sa aflu ..ma interesa sa iau note mari la scoalaaaaaaaaaaaaaa

d b spunea...

duude, la 11 ani (şi ăia neîmpliniţi)mă jucam cu păpuşi barbie , iar ei îi trebuie orgasme.Într-un fel îmi pare rău pt. ea...

Anonim spunea...

nu inteleg care e problema voastra :> , daca fata cere si e doritoare maciuci nedezvolate si alea fiind de varsta adolescentina .Persoana mea nu intelege cum dracu la 10 ani sa o bagi si sa o scoti de parca ar fi un dop pe care iti tot bagi si scoti ' un sfat bun fetita ' la un moment dat tii se va rasufla gurita de la atat muncit ' si la un moment dat buzisoarele vor reproduce doar ' baga bitule si scoate ' nu ma luati in seama :))) si scuzati'mi limbaju pervers :> dar sincer sa fiu mii sa facut greata in momentul in care am inceput sa il citesc si la finele lui ' am ramas socat :))) asa k draguta laso mai moale cu DILATATU k singuru lucu care sa dilatat a fost creierasu tau :-" ..

Līlītu spunea...

Multumesc ca m-ai facut sa rad dupa atata vreme.Chiar aveam nevoie.

Anonim spunea...

bagati draguto mintile in cap....ai doar 11 ani:)

Anonim spunea...

Parerea mea e sa te lasi de meserie :D:D ... mai bine zi la mamii tau sa-ti ia 2 papusi barbye si vreo 2,3 carti mai citeste cv ... si dup`aia mai vorbim :):):)


de chestii de genu` ai timp ... te-ai cam grabit:P

Adriana spunea...

....intr-adevar este socant...sincer m-au amuzat mai mult comentariile decat ceea ce am citit. e trist cum o fata la o vasta asa frageda e obsedata de astfel de probleme...pacat ca nu a stiut nici macar prietenele sa si le aleaga. poate mai avea vreo sansa. am o surioara care are 10 ani si sincer nu pot imi imaginez cum a ajuns aceasta fata sa doreasca sa faca sex. dar... pana la urma asta e romania in care, din nefericire, traim. cu siguranta ii va parea rau mai tarziu ca si-a pierdut copilaria ....si pt ce? .... nu merita!

blogurim spunea...

e trist intradevar, dar asta e romania, locul in care educatia sexuala cam lipseste din sanul unei famili, oricum ai grija de sora ta...

Anonim spunea...

Mdaaa...:| ce copii domnle.. eu nu mai inteleg ce este cu generatia asta ... dar nici aia veche nu e atat de stralucita pe cat se vede.
App de asta .. imi plac traditiile indiene..(urmaresc un serial) si acolo relatii intime poti avea dupa casatorie..nu era mai bine si la noi? Era pentru ca nu mai existau atatea fete la varste fragete care sa fiu insarcinate, care sa faca avort..care sa-si distruga viata. Ei cred ca asta e bine ... dar ma rog ..

Anonim spunea...

auzi mama draga,,,daca ala pare cam nemultumit si crezi ca o sa-l pierzi ca nu poate sa te $#@% in fund nu merita si daca nu iti dai seama de asta esti prea copila ca sa faci ... cu baietii si daca da si nu iti pasa mama draga esti CURVA:D ai auzit vreodata de mentalitate de curva?? daca nu mai citeste intai ceva si dupa fa-ti probleme mama draga ca nu iti intra in fund si nu mai inghitii ca o proasta ca ala isi bate joc de tine:d p.s. primul pas...invata sa scrii corect limba romana pasul 2...invata sa cunosti oamenii si dupa fa sex;)si nu,nu sunt o incuiata,crede-ma am dat destule sfaturi la viata mea la fete,,descuiate" si au ramas descuiate la minte ci si-au schimbat mentalitatea si nu le-a fost rau

Anonim spunea...

UH EJTY FACUTA DIN PLIKTYSEALA SAU DIN INTAMPLARE SA JTIM:))...:)Wai samar cum dracu sa fii asa de proasta?:))la 11 anisori vrei sa te !@#$ in fund?:))thmn mai fetitzo eu am 17 ani ji nici nu m gandesc la asta ji uh vrei sa ...in fund?:))CURVA mare te-o mai facut maikata :)):))

Anonim spunea...

Ia lasati fata in pace ..dai fata rupe-ti fundu ca este de bine ba chiar mai cresc putintel si sani este de bine pote treci si pe la mine pe acasa sa ne belim ...bun bun asa ar trebui sa fie toate fetele deschise la minte sa se frece in prostie ..:)))=)))

Anonim spunea...

auziti .lasati-o mai moale cu povestile astea . povestioara asta e spusa de un adult pervers ,care dak se gandeste si la copile mai e si pedofil, asa ca taceti dracu cu comentariile astea si dati-va seama ca sunteti luati peste picior.

KLM spunea...

asta este scris la misto eu NU cred

Trimiteți un comentariu

 

About US

free counters

Site Info

About Me

Page Rank