Avatar

Am vazut si eu in sfarsit Avatar, dar nu despre asta vreau sa vorbesc acu ci de dobitoci care o ardeau acu' cativa ani pe la primarie.
Dobitoci care din prea multa prostie sau gandit ca singurul cinematograf  din oras nu aduce nici un beneficiu, si ca mai bine l-ar vinde, sa isi mai umple ei buzunarele. Zis si facut, sa deschis o dicoteca care la inceput a facut furori prin oras, era locul de intalnire a cocalarilor si pitipoancelor de pe vremea aia. Acu insa sa inchis si discoteca, pentru ca langa ea se face catedrala, iar ce a mai ramas va fii daramat pentru a se face o parcare. Revenind la Avatra, filmul e bestial, dar incercati sa nu faceti ca mine, mergeti la cinema, merita toti banii.
Bookmark and Share

8 comentarii:

claudia spunea...

noi am avut candva 3 cinematografe in oras.toate s-au dus ...Sarbatori fericite!

Ionuţ Dumitru spunea...

Dacă avem unde merge :).
Cei de la primăria ta...au vorbit şi cu cei de la alte primării, aşa că nu-s singurii care au vândut/falimentat cinematografele...

Ligia spunea...

In Bucuresti, pe vremea impuşcatului erau o grămadă. Aveai de unde alege. Acum le numeri pe degetele de la o mâna. Pe cele din mall-uri nu le pun la socoteală. Ma refer strict la cele care au mai rămas de pe vremea lui Ceaşcă.

Ligia spunea...

P.S. Noroc că s-a inventat torrent-ul

F. spunea...

Si eu merg maine la Avatar , ca am fost azi si am auzit ca imi trebuia rezervarea pentru ca toate locurile erau ocupate.

Ckubs spunea...

Eu obisnuit ca in Bucuresti cu cinema simplu 3d 6d nspe d vin o perioada acasa la cinema nicipula tot pe aceleasi considerente.Ehh avataru a fost bun si pe calculator dacat daloc.

Cheeprey spunea...

Sărbători fericite și un an nou mai bun!
La mulți ani!

Ligia spunea...

Un an nou cu sanatate si bucurii cat mai multe. LA MULTI ANI!

Trimiteți un comentariu

 

About US

free counters

Site Info

About Me

Page Rank